The MAHEVA Project

The MAHEVA (MAn Health Environment biodiVersity in Asia) project aims to contribute to the strengthening cooperation between European Union Higher Education Institutions and Asia country Institutions, facilitating the mobility of students, researchers and academic staff through a scholarships scheme, curriculum development of the individuals, the transfer of know-how in international mobility and the exchange of best practices.

The MAHEVA project consortium includes:

11 Universities from 10 Asian countries:
Mahidol University (TH), Asian Institute of Technology (TH), University of Health Sciences (LA), Institute of Technology of Cambodia, Hanoï University of Technology (VN), University Gadjah Mada (ID), University Putra Malaysia, University of the Philippines Manila, Madras University (IN), University of Colombo (LK), National University of Mongolia
and 9 Universities from 7 EU countries:
Montpellier2 University (FR), Pierre & Marie Curie University (FR), University of Granada (ES), Autonomous University of Barcelona (ES), Uppsala University (SE), University of Pavia (IT), University of Warsaw (PL), Catholic University of Louvain (BE), Turku University (FI).

For more information about Maheva project, please go to http://www.maheva.univ-montp2.fr/

5 Responses to “The MAHEVA Project”

1. guntur says:

mas mbak, bisa kasi tau info lebih lanjut?
    saya sudah apply di situsnya
    tapi informasi yang disediakan kurang lengkap
    misal untuk unggah dokumen Cover letter sama Scanned diploma

terimakasih

2. Aldo says:

Mohon penjelasan lebih lanjut untuk program ini. Saya sudah daftar dan dpt ID+password utk upload datanya, tapi katanya kok closing date nya tgl.22 November ya? Trus pas udah log-in pun katanya the file doesn’t exist. Terima kasih

3. Jamal says:

Dear Admin,
    saya sudah mengisi application form,, namun ketika saya ingin membuka file repository yang didapat dari email tidak bisa dibuka,, bagaimana cara agar dapat mengakses file repository?

4. anna says:

ternyata udah closing ya..
    pantesan file repository nya ga bisa dibuka.. =(